Χριστούγεννα: Ο «ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ» που έδωσε ο Πάπας Φραγκίσκος

Στρώνεται ο δρόμος, η ώρα ήρθε...

Ο Πάπας Φραγκίσκος, πρωτοστάτης του διεθνισμού μέσα στην χριστιανική εκκλησία, προέβλεψε ένα οδυνηρό όραμα για το μέλλον, λέγοντας ότι έχει δει σημάδια μιας ακόμη πιο σκοτεινής εποχής μπροστά για την ανθρωπότητα.

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, καθώς πράγματι ΣΚΟΤΕΙΝΗ εποχή έρχεται και ήδη ζούμε τα πρωτοβρόχια, ωστόσο αυτό που θα ονομάσουν σκοτεινή εποχή θα είναι το «πρόβλημα» που ήδη διογκώνεται (τεχνητή ενεργειακή κρίση, πανδημίες, φτώχεια, πόλεμοι) και την πραγματικά ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ που ακολουθεί μετά (χούντα παγκοσμίου ηγέτη), θα την παρουσιάσουν ως «φωτεινή λύση».

Σε μια λειτουργία στο Βατικανό, ο Πάπας, είπε πρόσφατα ότι έχει ένα τρομερό όραμα για τον κόσμο με «οιωνούς ακόμη μεγαλύτερης καταστροφής και ερήμωσης».

Όμως, παρά τις τρέχουσες δύσκολες στιγμές για τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων των πολέμων, ιδιαίτερα της σύγκρουσης της Ρωσίας στην Ουκρανία, του αυξανόμενου κόστους ζωής , της φτώχειας, της πείνας και μιας διεθνούς ενεργειακής κρίσης – ο Πάπας είπε ότι έχει όραμα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν.


Στο κήρυγμά του, ο ποντίφικας είπε «είναι μια πικρή εποχή, γεμάτη με το βουητό του πολέμου, την αυξανόμενη αδικία, την πείνα, την φτώχεια και τα βάσανα», αλλά αυτή την «ζοφερή και ανησυχητική» εποχή, υπάρχουν «οιωνοί ακόμη μεγαλύτερης καταστροφής και ερήμωση’.

Πρόσθεσε ότι τα Χριστούγεννα «η θεϊκή αγάπη του Θεού και η έλευση του σε εμάς μας λέει ότι και αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος σωτηρίας, κατά την οποία ο Κύριος, μέσω της Παναγίας, συνεχίζει να μας δίνει τον Υιό του».

Μόνο που όλοι αυτοί δεν έχουν σχέση με τον Υιό, αλλά με το πραγματικό Σκότος, τον Αντίθεο!

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί