Η Αλίσα Αν Ντέιβολτ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 40 ετών για την ανθρωποκτονία των δύο νεογέννητων μωρών της.
Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, στο οποίο δεν εμφανίστηκε, η Ντέιβολτ γέννησε ένα κοριτσάκι το 2017 και ένα αγοράκι το 2018. Μετά τη δεύτερη γέννα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη πλακούντα και ομφάλιου λώρου αλλά δεν υπήρχε βρέφος.
Αργότερα, παραδέχτηκε ότι γέννησε στο σπίτι της στη Νότια Καρολίνα και πέταξε το νεογέννητο σε έναν κάδο σκουπιδιών και ότι έκανε το ίδιο με το κοριτσάκι που είχε γεννήσει έναν χρόνο πριν. Κατά την ανάκρισή της από την αστυνομίας αρχικά είπε ότι νόμιζε ότι απέβαλε αλλά έπειτα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα βρέφη επειδή «δεν άντεχε άλλα παιδιά».
Η YouTuber είχε ήδη δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Κρις Μάτετσεν, στον οποίο απολογήθηκε στο δικαστήριο, λέγοντας ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν και έκανε ένα φρικτό λάθος.
Πηγή: Reader.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης
- Διπλωμάτης του Πούτιν: Η Ευρώπη πρόκειται να γίνει εντελώς μουσουλμανική, vid









