ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο κορωνοϊός λύνει το πρόβλημα με τον Τρίτο Ναό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα εξελίξεις - Με τον ιό όλα πλέον λέγονται ανοιχτά

Γνωστός Ραβίνος στο Ισραήλ, αναφερόμενος στον κορωνοϊό, λέει πως η λέξη «κορώνα», η οποία σημαίνει στέμμα, μας θυμίζει πως το αληθινό στέμμα του κόσμου λείπει ακόμα.

Την είδηση μεταδίδει το Israel Today και όχι δεν είναι σατιρική αλλά σοβαρότατη, όπως θα δείτε παρακάτω.

Την ώρα που έχουν ανοίξει για τα καλά συζητήσεις για την δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης, εν αρχή πολιτικών, στον πλανήτη, στο Ισραήλ θεωρούν πως η θεραπεία στον κορωνοϊό θα έρθει από τον Τρίτο Ναό.

Ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα επιδιώκεται να αναγερθεί στην Ιερουσαλήμ, πάνω στο λεγόμενο Όρος του Ναού. Εκεί οι Εβραίοι πιστεύουν πως θα στεφθεί ο «παγκόσμιος μεσσίας», ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του πλανήτη.

Ο Ραβίνος Aryeh Lipo δεν είναι τυχαίος. Είναι σπουδαγμένος καθηγητής, ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την κυβέρνηση Νετανιάχου. «Ο πανάγιος ένας θα είναι αυτός που με ευλογία θα κυβερνήσει από τον Ναό του, θα φέρει αληθινή κορώνα, προκειμένου να απαλείψει την αρρώστια του κορωνοϊού, η οποία προκαλεί τόσα προβλήματα στον κόσμο», αναφέρει.

Israel Today

Υπάρχει όμως ένα ζήτημα με τον Τρίτο Ναό.

Εκεί που θέλουν να τον αναγείρουν οι Εβραίοι, εφάπτεται και εκτείνεται ο τρίτος ιερότερος μουσουλμανικός τόπος μετά την Μέκκα και την Μεδίνα.

Πρόκειται για το λεγόμενο Χαράμ αλ Σαρίφ που στα αραβικά σημαίνει «ευγενές ιερό» με τον Θόλο του Βράχου που βρίσκεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στην περιοχή του εβραϊκού Δεύτερου Ναού. Εκεί λένε πως έλαβε χώρα ο μύθος της «θυσίας του Αβραάμ».

Έχουμε γράψει, εδώ και πολύ καιρό (ΕΔΩ), πως αυτοί που θέλουν να δώσουν την «λύση» του Παλαιστινιακού για την «ειρήνη», θα καλέσουν εβραίους και μουσουλμάνους να χτίσουν μαζί, στο όνομα του Αβραάμ, κοινού πατέρα και των δύο, τον Τρίτο Ναό, του οποίου την ανέγερση ναι μεν επιθυμεί η Νέα Τάξη, αλλά όχι προς ανάδειξη του εβραϊκού δόγματος, παρά μιας παγκόσμιας κοινωνίας με συγχώνευση όλων των θρησκειών.

Δύσκολο; Στην αρχή ήταν! Με τον κορωνοϊό όμως η λύση ήρθε!

Μέσα ενημέρωσης γράφουν πως η πανδημία αναγκάζει Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους, εβραίους και μουσουλμάνους να συνεργαστούν.

Έχει κηρυχτεί κατάπαυση πυρός, παλαιστινιακές αρχές συνεργάζονται με τις εβραϊκές, ενώ δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι θα μπορούν να εργαστούν στο Ισραήλ, αρκεί να μείνουν για δύο μήνες.

Όπως λοιπόν ο κόσμος δέχτηκε την καταπάτηση των ατομικών του ελευθεριών, φοβούμενος μην χάσει την ζωή του από τον ιό, ο οποίος πράγματι υπάρχει, ομοίως, Ισραηλινοί και παλαιστίνιοι, βρήκαν κοινό σημείο επαφής. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον!

Αντιλαμβάνεστε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτό που κάποιοι ονομάζουν Τρίτο Ναό και «παγκόσμιο μεσσία», κάποιοι άλλοι, κυρίως πολιτικοί, «παγκόσμια κυβέρνηση (με κίνδυνο διολίσθησης σε δικτατορία») και «παγκόσμιο πρωθυπουργό».

Μάλιστα ένας άλλος ραβίνος, ο Rav Yisrael Ariel εξηγεί, όπως θα δείτε, τις γραφές των Εβραίων για τον κορωνοϊό, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως σύντομα, τώρα στις μέρες μας οι λαοί θα συγκεντρωθούν στον Ναό της Ιερουσαλήμ.

Δείτε το βίντεο, πατώντας κάτω δεξιά, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αγγλικοί υπότιτλοι:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί