Ζητεί «χαλάρωση» των μέτρων εν όψει τελικού η ΕΠΟ

Αίτημα στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που έχουν δικαίωμα παρουσίας στον τελικό Κυπέλλου, θα καταθέσει η ΕΠΟ, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης. Με το υπάρχον πρωτόκολλο για την πανδημία δεν επιτρέπεται στο γήπεδο παρουσία περισσοτέρων από 300 ατόμων, ωστόσο οι ανάγκες ενός τελικού είναι μεγαλύτερες. Πέρα […]

Αίτημα στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που έχουν δικαίωμα παρουσίας στον τελικό Κυπέλλου, θα καταθέσει η ΕΠΟ, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης.

Με το υπάρχον πρωτόκολλο για την πανδημία δεν επιτρέπεται στο γήπεδο παρουσία περισσοτέρων από 300 ατόμων, ωστόσο οι ανάγκες ενός τελικού είναι μεγαλύτερες. Πέρα από τις πολυπληθείς αποστολές των ομάδων, η ομοσπονδία θα πρέπει να εξυπηρετήσει τις δικές της ανάγκες, που είναι αυξημένες, αλλά και του προσωπικού (ασφάλεια κλπ.) που είναι αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Η ομοσπονδία περιμένει πρώτα να δει την τύχη του αιτήματός της από την επιτροπή λοιμωξιολόγων και εν συνεχεία θα αποφασίσει για την έδρα του τελικού.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί