Ζαμπά: «Η επιστροφή μου στη δράση πρέπει να είναι τέλεια»

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Esporte Interativo» και μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ«Τρέλα» του κόσμου για Μαρτίνς και πρωταθλητές (vids)«Τρέλα» του κόσμου για Μαρτίνς και πρωταθλητές (vids)Ο Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, σφυρίζει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚΠαράλληλα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα του για το παρόν και […]

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Esporte Interativo» και μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τρέλα» του κόσμου για Μαρτίνς και πρωταθλητές (vids)
«Τρέλα» του κόσμου για Μαρτίνς και πρωταθλητές (vids)
Ο Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, σφυρίζει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Παράλληλα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα του για το παρόν και το μέλλον του, υπογραμμίζοντας πως δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και πως προς το παρόν δεν σκέφτεται να φύγει από την Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η επιστροφή μου πρέπει να είναι τέλεια, όσο καλύτερη γίνεται, χωρίς να πονάω, για να κάνω αυτό που μου αρέσει. Να επιστρέψω στις προπονήσεις, να έχω την καθημερινότητά μου και να βρίσκομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι εξαιρετικό».

Για το αν θα επέστρεφε στην Βραζιλία και την Κορίνθιανς: «Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από την Κορίνθιανς. Εκεί έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και αν αυτοί με θελήσουν πίσω στην ομάδα θα επέστρεφα. Αλλά δεν θα αρνηθώ σε καμία ομάδα επειδή είμαι επαγγελματίας. Σε αυτή τη φάση, το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην Ευρώπη, θέλω να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ, να κάνω μία καλή καριέρα και μετά, μπορώ να σκεφτώ και την επιστροφή στη Βραζιλία».

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί