Ζαγοράκης: “Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο”

Στις 11 Μαρτίου, οι Legends 2004, με ανάρτηση στα social media, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη προοπτική αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, υπήρξαν και υποψηφιότητες για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής από πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο Παντελής […]

Στις 11 Μαρτίου, οι Legends 2004, με ανάρτηση στα social media, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη προοπτική αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, υπήρξαν και υποψηφιότητες για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής από πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο Παντελής Καφές (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Λασιθίου), ο Άγγελος Χαριστέας (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Κέρκυρας), ο Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Ρεθύμνου) και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Χανίων) διεκδικούν μια θέση.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλησε, λοιπόν, να πει το δικό του “ευχαριστώ”, αναφέροντας στο λογαριασμό του στο Facebook: “Ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας! Μαζί γράψαμε την ομορφότερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να συνδράμετε και προσωπικά στη μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαι βέβαιος ότι λειτουργώντας για ακόμη μια φορά με ομαδικό πνεύμα, μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί