«Υπόκλιση» Στεφανίδη σε Ντρισμπιώτη: Έχω 4 ευρωπαϊκά μετάλλια από το 2014, η Αντιγόνη πήρε 2 σε μια εβδομάδα

Η Κατερίνα Στεφανίδη αποθέωσε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα social media, μετά το δεύτερο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η βαδίστρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.

Την Τετάρτη, η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε ιστορία, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ανέβηκε στο βάθρο στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους- το 2016 και το 2018- και ένα ακόμη αργυρό μετάλλιο, το 2014.

Σήμερα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη «εμπλούτισε» τη δική της συλλογή, καθώς μετά τα 35 χλμ. Βάδην αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20 χλμ. Βάδην, μάλιστα μέσα σε λίγα 24ωρα.

Η Στεφανίδη «υποκλίθηκε» σε αυτό το επίτευγμα.

«Έχω πάρει 4 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το 2014 και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε δύο σε μία εβδομάδα», έγραψε σε story στο Instagram η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Ονειρική χρονιά», σχολίασε η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Twitter, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, για την «παραμυθένια» εμφάνιση της Ντρισμπιώτη στο Μόναχο.

lifo/ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί