Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Γκατσίνοβιτς (vids)

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τον Σέρβο μέσο να βρίσκεται ήδη στα γραφεία των πράσινων για τις υπογραφές.


Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε μια πολύ σημαντική κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, καθώς είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο 26χρονος Σέρβος είναι ο ποδοσφαιριστής που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με το τριφύλλι να έρχεται σε συμφωνία με τη Χοφενχαϊμ στην οποία και ανήκει, για να τον αποκτήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Γκατσίνοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και στα γραφεία του Παναθηναϊκού, έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει τις επόμενες ώρες την υπογραφή του σε συμβόλαιο με το τριφύλλι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς, μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν 8αρι όσο και σαν 10αρι και είναι ο παίκτης που ο Παναθηναϊκός συζητούσε τις τελευταίες μέρες για να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Ο Γκατσίνοβιτς από την πλευρά του ήθελε να φύγει από τον γερμανικό σύλλογο για να βρει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. To «τριφύλλι» του προσέφερε αυτή την ευκαιρία και ο 27χρονος μέσος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος χαφ έχει πλούσιο βιογραφικό στη Γερμανία και την Bundesliga, καθώς αγωνιστεί σε Αϊντραχτ Φρανκφούτης και Χόφενχαϊμ, ενώ εκτός των άλλων έχει παίξει και Βοϊβοντίνα και Απόλλωνα Λεμεσσού.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τον παίκτη και είναι αυτός που έδωσε το τελικό «ΟΚ» για την απόκτηση του, ενώ είναι σε πολύ καλή ηλικία (26 ετών) και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλη τη μεσαία γραμμή, αλλά και σε διαφορετικούς σχηματισμούς.

Συνολικά έχει παίξει φέτος σε 6 ματς φέτος με τη Χόφενχαϊμ και έχει 1 ασίστ, ενώ συνολικά μετράει στην καριέρα του 256 ματς με 24 γκολ και 28 ασίστ. Ο Γκατσίνοβιτς έχει κάνει μεταγραφές που έχουν ξεπεράσει τα 5.500.000 ευρώ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία μετράει 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί