Υπογράφει με ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στον ΠΑΟΚ μετρώντας 4/4 στην Super League και καλές εμφανίσεις στο Europa League. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δείχνει έτοιμος να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι που κλήθηκε να διαχειριστεί μετά την αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα και η διοίκηση της ΠΑΕ θα τον επιβραβεύσει. Μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα ως την Τετάρτη, […]

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στον ΠΑΟΚ μετρώντας 4/4 στην Super League και καλές εμφανίσεις στο Europa League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δείχνει έτοιμος να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι που κλήθηκε να διαχειριστεί μετά την αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα και η διοίκηση της ΠΑΕ θα τον επιβραβεύσει.

Μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα ως την Τετάρτη, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Το θέμα είναι διαδικαστικό και απλώς απομένουν οι… τζίφρες.

Ήδη ο Γκαρσία μετά τη νίκη στη Λαμία έχει στρέψει την προσοχή του στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια στην Κύπρο (22:00). Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Βιεϊρίνια και Περέιρα, που δεν είναι δηλωμένοι στην UEFA, καθώς και ο τιμωρημένος Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί