Υπέγραψε ο Πέπε

ό το πρωί της Πέμπτης στο… τρέξιμο ήταν ο Πέπε Ροντρίγκες, προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο στόχο του Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γκιλιέρμε, βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης. Τις προηγούμενες […]

ό το πρωί της Πέμπτης στο… τρέξιμο ήταν ο Πέπε Ροντρίγκες, προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο στόχο του Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γκιλιέρμε, βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης.

Τις προηγούμενες ώρες, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για τον Covid-19 και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας σε ένα deal που ξεπέρασε σε κόστος τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, αλλά κι επειδή οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να συνοδεύουν την επισημοποίηση της απόκτησης του Πορτογάλου χαφ με την απαραίτητη λαμπρότητα, η ανακοίνωση που θα σφραγίσει τη συμφωνία ανεμένεται το πρωί της Παρασκευής (4/9).

Από Sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί