ξεκίνησε για την Εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, με την άφιξη της στη συννεφιασμένη Βουδαπέστη το πρωί της Παρασκευής.
Η ελληνική αποστολή ήταν από τις πρώτες που έφθασαν στην ουγγρική πρωτεύουσα ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, η οποία αρχίζει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 26 του μήνα.
Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε την πρώτη του προπόνηση στη βοηθητική πισίνα του επιβλητικού Duna Arena που θα φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές “ναυμαχίες” το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ο Γιώργος Μορφέσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και το Σάββατο θα αναλύσει το πλάνο του για τον πρώτο αντίπαλο της ελληνικής ομάδας που θα είναι η Σερβία την Κυριακή στις 14.00 (ώρα Ελλάδος). Μάλιστα οι δύο ομάδες θα προπονηθούν ταυτόχρονα το πρωί του Σαββάτου.
Την αποστολή της Εθνικής γυναικών απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.
Η Εθνική ομάδα των ανδρών θα φθάσει στη Βουδαπέστη το πρωί του Σαββάτου καθώς οι αγώνες της ξεκινούν στις 14 του μήνα κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΙΝΑΠ: Απλήρωτοι για τις εφημερίες Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2026 οι νοσοκομειακοί γιατροί
- Ν. Ανδρουλάκης: Θα διαμορφωθούν 2 όχθες: Αυτοί που υπηρετούν πατρίδα, λαό και δημόσιο συμφέρον κι αυτοί που μπροστά στην εξουσία και την καρέκλα σιωπούν
- Κερτ Ράσελ: Ο χαρακτήρας τον οποίο υποδύεται στη νέα του σειρά, ζει όπως ο ίδιος στην πραγματικότητα
- Ηράκλειο – Eμπορία ανθρώπων: Προσωρινά κρατούμενος ο φερόμενος ως ανώτατο στέλεχος και η σύζυγός του
- Η γαλλική κυβέρνηση ζήτησε από τα διυλιστήρια να αυξήσουν την παραγωγή τους “προσωρινά”
- Απάντηση Φάμελλου σε Ανδρουλάκη για συμμετοχή στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Κατεδάφιση ακατάλληλου σχολικού κτιρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τι θα ανεγερθεί στη θέση του
- Διάψευση έρχεται από το Ιράν: «Δεν έχουν διεξαχθεί διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ»
- “Ευγνώμων” ο καγκελάριος της Γερμανίας για την αναβολή των επιθέσεων σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας στο Ιράν
- Αλ. Σδούκου: Η κοινωνική συνοχή, πρώτο μας μέλημα









