Ξέσπασε ο Τούχελ: «Σταμάτα να με ρωτάς για την Ουκρανία» (vid)

Ο Τόμας Τούχελ δέχτηκε… στενό μαρκάρισμα από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λούτον για τους «16» του FA Cup και ο Γερμανός «τρελάθηκε». Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του ζητούσαν ένα σχόλιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για την απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να αφήσει τη διοίκηση της Τσέλσι στο φιλανθρωπικό […]

Ο Τόμας Τούχελ δέχτηκε… στενό μαρκάρισμα από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Λούτον για τους «16» του FA Cup και ο Γερμανός «τρελάθηκε».

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του ζητούσαν ένα σχόλιο για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για την απόφαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να αφήσει τη διοίκηση της Τσέλσι στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας και ο τεχνικός των «μπλε» ξέσπασε και απαίτησε να μην ερωτηθεί ξανά για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πόσο συχνά χρειάζεται να το λέω; Είναι φρικτό, φυσικά, είναι φρικτό, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη γι αυτό. Άκου, πρέπει να σταματήσεις. Δεν είμαι πολιτικός.

Πρέπει να σταματήσεις, ειλικρινά. Μπορώ μόνο να το επαναλάβω και αισθάνομαι άσχημα που το επαναλαμβάνω γιατί δεν βίωσα ποτέ πόλεμο. Είμαι πολύ προνομιούχος, κάθομαι εδώ ήσυχος και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά πρέπει να σταματήσεις να μου κάνεις αυτές τις ερωτήσεις. Δεν έχω απαντήσεις για σένα».

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί