Ξέσπασε με λυγμούς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο Αραούχο: «Δεν γίνεται αυτό…»

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και το κλάμα του ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή (20/3), με τον Αργεντίνο να λέει χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του ότι, «δεν γίνεται να μην μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».Ο 30χρονος επιθετικός ήταν τρομερά φορτισμένος […]

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και το κλάμα του ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή (20/3), με τον Αργεντίνο να λέει χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του ότι, «δεν γίνεται να μην μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Ο 30χρονος επιθετικός ήταν τρομερά φορτισμένος με το σφύριγμα της λήξης και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μην ξεσπάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έκανε αργότερα, μη μπορώντας να πιστέψει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν ξανά.
Θυμίζουμε ότι ο «Τσίνο» έμοιαζε να είναι ο μόνος που πάλευε και πίστευε ως και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κάτι που αναγνωρίστηκε από το κοινό που φώναζε ρυθμικά το όνομά του στα τελευταία λεπτά, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.
Έτσι, συγκινημένος, αλλά και φανερά στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα με τους Θεσσαλονικείς, ανταπέδωσε το χειροκρότημα που δέχτηκε από τους οπαδούς της «Ένωσης» και ύψωσε τα χέρια του κάνοντας μια χειρονομία ευγνωμοσύνης προς την κερκίδα.
«Ευχαριστώ που μας υποστηρίξατε μέχρι το τέλος, όπως κάνετε πάντα. Συγγνώμη που δεν μπορούμε να σας δώσουμε ούτε μια χαρά», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί