Ξεπέρασαν την Ελλάδα! Αίτημα στην Αγγλία να σχολάσουν νωρίτερα οι εργαζόμενοι για να δουν το ματς με τη Γερμανία

Η… ματσάρα, Αγγλία – Γερμανία χαρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2020

Τα “τρία λιοντάρια” αντιμετωπίζουν την Τρίτη (29/06) στο «Wembley» τη Γερμανία για τη φάση των «16» του Euro 2020 και η Ένωση Συνδικάτων Αγγλίας προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, ενόψει της ποδοσφαιρικής… τιτανομαχίας.

Η… ματσάρα, Αγγλία – Γερμανία χαρίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2020 και είναι προγραμματισμένη στις 17:00 τοπική ώρα Λονδίνου (19:00 στην Ελλάδας).

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αρκετοί εργαζόμενοι στην Αγγλία θα χάσουν μέρος του ματς, καθώς εκείνη την ώρα θα βρίσκονται ακόμα στις δουλειές τους.

Για το λόγο αυτό, η Ένωση Συνδικάτων της Αγγλίας (TUC) κατέθεσε αίτημα προς τους εργοδότες να επιτρέψουν στους εργαζόμενους να σχολάσουν νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ώστε να προλάβουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στα «πάντσερ»!

«Οι εργοδότες θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με το προσωπικό τους ώστε να αφήσουν όσους θέλουν από τους εργαζόμενους να δουν τα ματς, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι τους. Μπορούν μάλιστα να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες τις επόμενες ημέρες» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

newsit/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί