Xάος στα αποδυτήρια! Ξύλο, δακρυγόνα και συλλήψεις παικτών της Μπόκα Τζούνιορς – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες απόλυτου χάους κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός μετά το τέλος της αναμέτρησης των «16» του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ατλέτικο Μινέιρο στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας,

όπου η πρώτη αποκλείστηκε στα πέναλτι εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία.

Οι παίκτες της Μπόκα συμπεριφέρθηκαν σαν κοινοί χούλιγκαν μέσα στα αποδυτήρια. Άρχισαν να κυνηγούν τους αντιπάλους τους για να τους χτυπήσουν και πετούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους με την Αστυνομία να παρεμβαίνει και να κάνει ακόμη και χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο, όπου ο αμυντικός των «xeneizes» έφθασε στο σημείο να πιάσει στα χέρια έναν πυροσβεστήρα για να τον πετάξει στους παίκτες της Ατλέτικο Μινέιρο. Ευτυχώς, όμως, υπήρξαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι που ύψωσαν τα χέρια για να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ ποδοσφαιριστών της Μπόκα, των Κασκίνι, Μπερμούντες, Ιθκιέρδοθ, Ρόχο, Χάβι Γκαρσία, Ζαμπράνο, Βίλα και Γκαγιόσο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της πρεσβείας της Αργεντινής για να αφεθούν ελεύθεροι.

Δείτε σοκαριστικά βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί