Ξανά ο Ζαχάβι για Ολυμπιακό – Φουντώνουν οι φήμες στην Ολλανδία

Τέσσερα παιχνίδια απομένουν στον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών του. Οι Πειραιώτες έχουν τα παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να κάνουν φινάλε στη φετινή σεζόν.Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους πρωταθλητές, με το τελευταίο να προέρχεται από την Ολλανδία.Συγκεκριμένα, ολλανδικά ρεπορτάζ φέρνουν εκ […]

Τέσσερα παιχνίδια απομένουν στον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών του. Οι Πειραιώτες έχουν τα παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να κάνουν φινάλε στη φετινή σεζόν.
Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους πρωταθλητές, με το τελευταίο να προέρχεται από την Ολλανδία.
Συγκεκριμένα, ολλανδικά ρεπορτάζ φέρνουν εκ νέου στο προσκήνιο την υπόθεση του Εράν Ζαχάβι που είχε ακουστεί στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο 34χρονος επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα φύγει από την Αϊντχόφεν και υπάρχει ενδιαφέρον από την Βραζιλία (Μποταφόγκο) και κάποιες άλλες ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη του τον παίκτη και είναι πιθανό να προχωρήσουν νέες επαφές με την πλευρά του.
Σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση για το μέλλον του θα παίξει η οικογένειά του και για αυτό τον λόγο θέλει να αφήσει την Ολλανδία, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Την ώρα που αναθερμαίνεται το θέμα του Ζάχαβι, υπάρχει το ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Τικίνιο για τον οποίο στην Πορτογαλία λέγεται πως μπορεί να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» (με τις φήμες για Φενέρμπαχτσε να έρχονται ξανά στο προσκήνιο).
Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο με την επιστροφή του Χασάν που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κόνιασπορ και ενδεχομένως να μπει στην εξίσωση για το πλάνο που αφορά τον επιθετικό στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς.

sportfm. photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί