«Ξανά Κύπελλο», το σύνθημα στον ΠΑΟΚ!

Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική, στρέφει από σήμερα την προσοχή του στην προσεχή ρεβάνς με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (0-0) στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, όμως οι […]

Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική, στρέφει από σήμερα την προσοχή του στην προσεχή ρεβάνς με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (0-0) στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, όμως οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να πάρουν την πρόκριση στους «4» του θεσμού.
Με τη χθεσινή νίκη επί του «τριφυλλιού», η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 12 αγώνες, καταφέρνοντας μέσα σε 11 λεπτά να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με το γκολ του Παλάσιος στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς.
Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο ντέρμπι που παίρνει ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετό καιρό, με την τελευταία φορά να είναι στις 7 Νοεμβρίου ξανά με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.
Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, λέγοντας: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με προσωπικότητα, ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε».
Από σήμερα ο Λουτσέσκου θα βάλει στο κλίμα τους παίκτες του, ενώ μένει να φανεί ποιοι από τους Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Εσίτι και Ζαμπά που είχαν μείνει εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι θα τεθούν στα πλάνα του για το μεσοβδόμαδο στην Αθήνα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί