Ξανά για Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Τεράστιο ήταν το σοκ στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα μεγάλο διάστημα.Όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν σκέψεις για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα καλύψει το κενό του Πορτογάλου.Όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, […]

Τεράστιο ήταν το σοκ στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα μεγάλο διάστημα.
Όπως είναι λογικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν σκέψεις για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα καλύψει το κενό του Πορτογάλου.
Όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, πως στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επανέρχεται η περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνον μετά την επιστροφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Από εκείνη τη στιγμή είχε υπάρξει έντονη φημολογία για τον 31χρονο στράικερ, όμως εκείνη την περίοδο η ομάδα του τον έδινε μόνο αν μείωνε τις απαιτήσεις του. Τώρα ο Πρίγιοβιτς φαίνεται πως μένει ελεύθερος και ψάχνεται για την επιστροφή στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα.
Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης έχει πει πως θα παίξει στην Ελλάδα, ενώ είναι δεδομένο πως οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη είναι εξαιρετικές.
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Μπάμπα Ραχμάν, αφού η Τσέλσι και ο παίκτης δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους για να μπορέσει να κλείσει η μεταγραφή. Πλέον οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση άλλου αριστερού μπακ, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Λουτσέσκου να προωθεί ως αριστερό εξτρέμ τον Βιεϊρίνια.
Για τον Τζιοβίνκο, τώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν οι φήμες πως θα μείνει ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και έτσι ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για άλλη μία περίπτωση για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί