ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ;;; 769 υγιέστατοι αθλητές ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ μέσα σε ένα χρόνο! Μέσος όρος ηλικίας 24 έτη!!! – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί εξ αυτών δυστυχώς πέθαναν! Το μόνο που έχει συμβεί και δεν συνέβαινε παλιά είναι τα εμβόλια, εκτός αν κυκλοφορεί κάτι άλλο στον πλανπήτη που δεν το ξέρουμε

Μακριά από τα φώτα των ΜΜΕ της εξαπάτησης, εκατοντάδες είναι οι αθλητές παγκοσμίως που κατέρρευσαν στους αγωνιστικούς χώρους τον τελευταίο χρόνο.

Το παρακάτω σοκαριστικό βίντεο εξιστορεί 769 διαφορετικές περιπτώσεις ΥΓΙΕΣΤΑΤΩΝ αθλητών, πολλοί από τους οποίους άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ άλλοι σταμάτησαν πρόωρα την καριέρα τους.

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι η ηλικία τους!

23,7 έτη είναι ο μέσος όρος σε έτη!!! Αναφερόμαστε σε νέους ανθρώπους, που κατέρρευσαν μέσα σε μόλις ένα χρόνο από τον Μάρτιο του 2021, δηλαδή από την εποχή που άρχισαν να χορηγούνται στις περισσότερες χώρες τα κορωνοεμβόλια!

Αν και ανάλογα περιστατικά είθισται να έχουν κάθε χρόνο παγκοσμίως, οι τεράστιοι αριθμοί μέχρι και τον Μάρτιο του 2022 προκαλούν υποψίες ακόμα και στους πιο αφελείς.

Δείτε κι άλλα συγκλονιστικά βίντεο που είχε δημοσιεύσει το el.gr από αθλητές που ΞΑΦΝΙΚΑ κατέρρευσαν την περασμένη χρονιά:

(ΦΩΤΟ:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί