«Βύθισε» την Γαλλία και βλέπει Τόκιο η Ελλάδα!

Ένα βήμα απομένει στην Εθνική Ελλάδος πόλο για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπαικούς Αγώνες του Τόκιο, αφού νίκησε την Γαλλία 17-14 στον προημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ και προκρίθηκε στον αυριανό (20/2) ημιτελικό που θα κοντραριστεί με Ρωσία ή Καναδά. Αν νικήσει αύριο παίρνει την πρόκριση για το Τόκιο, ενώ αν χάσει […]

Ένα βήμα απομένει στην Εθνική Ελλάδος πόλο για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπαικούς Αγώνες του Τόκιο, αφού νίκησε την Γαλλία 17-14 στον προημιτελικό του Προολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ και προκρίθηκε στον αυριανό (20/2) ημιτελικό που θα κοντραριστεί με Ρωσία ή Καναδά. Αν νικήσει αύριο παίρνει την πρόκριση για το Τόκιο, ενώ αν χάσει θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί μέσω του μικρού τελικού. Τρία είναι τα εισιτήρια που τσεκάρονται από το Ρότερνταμ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δίνονται στους δύο φιναλίστ του τελικού και στον νικητή του μικρού τελικού.

Ο προημιτελικός κόντρα στους Γάλλους ήταν συναρπαστικός, με το ματς να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 13-13 της κανονικής διάρκειας. Εκεί, η εθνική μας ομάδα επικράτησε με επιμέρους σκορ 4-1, έχοντας για ήρωα τον Ζερδεβά, ο οποίος απέκρουσε δύο εκτελέσεις. Κορυφαίος στην κανονική διάρκεια ήταν ο Φουντούλης με 4 γκολ, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Γεννηδουνιάς, Αργυρόπουλος και Βλαχόπουλος.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί