Βρίσκει τον Δώνη ο Στραματσόνι

Δεν έμελε να αγωνιστεί υπό τον Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, αλλά ίσως ο Χρήστος Δώνης να δουλέψει μαζί του στην Άσκολι! Διότι η ιταλική ομάδα αναζητά νέο προπονητή και ο «Στράμα» συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους! Η Άσκολι είναι κοντά στο «διαζύγιο» με τον τωρινό της προπονητή Βαλέριο Μπερτότο και σύμφωνα με το «youtvrs», μία από τις […]

Δεν έμελε να αγωνιστεί υπό τον Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, αλλά ίσως ο Χρήστος Δώνης να δουλέψει μαζί του στην Άσκολι! Διότι η ιταλική ομάδα αναζητά νέο προπονητή και ο «Στράμα» συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους!


Η Άσκολι είναι κοντά στο «διαζύγιο» με τον τωρινό της προπονητή Βαλέριο Μπερτότο και σύμφωνα με το «youtvrs», μία από τις επιλογές που έχουν τεθεί προς συζήτηση είναι αυτή του Αντρέα Στραματσόνι.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στην Άσκολι και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ακόμα και την Τρίτη, ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο Στραματσόνι φέρεται να έχει προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Δώνη, θα παρουσιάσει ενδιαφέρον. Διότι την περίοδο που εργάστηκε στον Παναθηναϊκό, ο Ιταλός προπονητής δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση τους νεαρούς Έλληνες από την ακαδημία…

Από to10.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί