Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Τελειώνει ο δανεισμός του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του Τάσου Νικολογιάννη πως ο Ματέους Βιτάλ βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Κορυφαία Μέσα της χώρας του καφέ, όπως η Globo και η Lance, κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των «πράσινων» με την Κορίνθιανς.Όπως τονίζεται, το deal που είναι κοντά στην ολοκλήρωσή […]

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του Τάσου Νικολογιάννη πως ο Ματέους Βιτάλ βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Κορυφαία Μέσα της χώρας του καφέ, όπως η Globo και η Lance, κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των «πράσινων» με την Κορίνθιανς.
Όπως τονίζεται, το deal που είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του προβλέπει τον δανεισμό του 23χρονου επιτελικού μέσου για έναν χρόνο. Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα έχει οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του για 4 εκατ. ευρώ από την Κορίνθιανς, που κατέχει το 85% του ποδοσφαιριστή.
Ο Βιτάλ, που έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Κορίνθιανς, επιθυμούσε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και από τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έκανε σαφές πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί