Βόβορας: Τέλος από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιώργος Βόβορας. Η απόφαση είναι οριστική και απομένει απλώς η ανακοίνωση του διαζυγίου. Στον 43χρονο προπονητή χρεώνεται η κακή εικόνα της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρουσιάζουν πρόβλημα νοοτροπίας σε αρκετά ματς και έχουν μεγάλες μεταπτώσεις ακόμη και μέσα στους αγώνες. Η διοίκηση […]

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιώργος Βόβορας. Η απόφαση είναι οριστική και απομένει απλώς η ανακοίνωση του διαζυγίου.

Στον 43χρονο προπονητή χρεώνεται η κακή εικόνα της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρουσιάζουν πρόβλημα νοοτροπίας σε αρκετά ματς και έχουν μεγάλες μεταπτώσεις ακόμη και μέσα στους αγώνες.

Η διοίκηση της ΚΑΕ βλέποντας την ομάδα να μένει στάσιμη, ου μην και να κάνει βήματα προς τα πίσω, έκρινε πως απαιτείται μια αλλαγή. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, θα πρέπει να δούμε μέσα στη μέρα αν και ο ίδιος ο κόουτς Βόβορας ουσιαστικά έφτασε στα όριά του.

Φυσικά η αλλαγή προπονητή δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες του τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αν και μοιάζει μάλλον απίθανο να υπάρξουν στην παρούσα φάση αλλαγές στο ρόστερ.

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, πρόκειται για δύσκολη εξίσωση. Η ΚΑΕ δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να φέρει ένα όνομα τύπου Πασκουάλ και Πιτίνο, όπως είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα, όπως του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Άγνωστο είναι αν θα προλάβει η ΚΑΕ να κάνει αλλαγή προπονητή μέχρι την Πέμπτη και το ματς με τη Ζενίτ, αλλά θα πρέπει ο νέος προπονητής να έχει αναλάβει εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί