«Βόμβα» στην Παρί Σεν Ζερμέν! Ποιοι πρωτοκλασάτοι παίχτες βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό;

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ανακοίνωσαν πως τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως τρεις παίκτες της, χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους, έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω του ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Έτσι, θα απουσιάσουν από το πρώτο ματς της ομάδας για τη νέα σεζόν, όπου είναι στις 10 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Λανς.


«Τρεις παίκτες της ΠΣΖ βρέθηκαν θετικοί σε τεστ Sars CoV2 και υπόκεινται στο κατάλληλο υγειονομικό πρωτόκολλο. Το σύνολο των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου θα συνεχίσουν να υποβάλλονται σε τεστ τις επόμενες ημέρες» αναφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στο Τwitter.

Θετικοί Ντι Μαρία και Παρέδες

Πριν από μερικές μέρες είχε ακουστεί πως ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Παρέδες ήταν οι δύο θετικοί στον κορονοϊό και αναμένεται να φανεί αν είναι πράγματι αυτοί, αλλά και ποιος είναι ο τρίτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της L’ Equipe, o Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν που έδειξαν θετικά αποτελέσματα για COVID-19.

Πάντως, αν μέχρι τις 10/9 υπάρξουν και άλλα κρούσματα, τότε πιθανότατα το παιχνίδι με τη Λανς για τη 2η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος θα αναβληθεί.

(sputniknews -φωτο:photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί