«”Βόμβα”: Έτοιμος να κλείσει στην Μπόκα ο Καβάνι»!

Ως σίγουρη παρουσιάζουν στην Αργεντινή τη μετακίνηση-βόμβα (εφόσον πραγματοποιηθεί) του Έντισον Καβάνι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Οle» o Ουρουγουανός επιθετικός έχει αποφασίσει ότι οι επόμενοι μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι οι τελευταίοι του στην Ευρώπη. Υποστηρίζοντας ότι το κλαμπ της Αργεντινής θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ βάζει στην «εξίσωση» και τα φίλα προσκείμενα αισθήματα του Ουρουγουανού επιθετικού προς την Μπόκα, από την εποχή που αγωνιζόταν σε αυτή ο συμπατριώτης του, Σέρχιο Μαρτίνες.

Να σημειωθεί ότι ο Καβάνι βρέθηκε σε συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο της ομάδας του Μπουένος Άιρες, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας του κορωνοϊού. Χωρίς, ωστόσο, αυτές να τελεσφορήσουν, με τον πρώην επιθετικό των Νάπολι και Παρί Σεν-Ζερμέν να υπογράφει στους «κόκκινους διαβόλους», με τους οποίους έχει συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο (με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν).

Σε ό, τι αφορά το οικονομικό σκέλος, ο Καβάνι φέρεται πρόθυμος να ρίξει κατά πολύ τα επίπεδα στα οποία αμείβεται, ζητώντας ένα τριετές συμβόλαιο το συνολικό ύψος του οποίου θα κυμαίνεται στα χρήματα ενός έτους στη Γιουνάιτεντ (περίπου 4-5 εκ. ευρώ).

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί