Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσιεύμα της «Daily Mail» που υπογράφει ο Ιταλός ρεπόρτερ Αλβίζε Κανιάτσο, η Μεγάλη Κυρία έχει θέσει ως νούμερο ένα στόχο για την αντικατάσταση του Μαουρίτσιο Σάρι τον Ζινεντίν Ζιντάν!
Ο Γάλλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο ο Αντρέα Ανιέλι είναι έτοιμος να ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» για να διαπιστώσει τα «θέλω» του και να μπορέσει να βρει την φόρμουλα για την απόκτησή του.
Η επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν είναι απολύτως λογική και κρύβει από πίσω την… δείψα της Γιουβέντους για την κατάκτηση ενός Champions League, με τον Γάλλο προπονητή να έχει σηκώσει τρεις φορές το τρόπαιο ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.
Εφόσον η ιταλική ομάδα δεν καταφέρει να κάνει δικό της τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του συμβολαίου που έχει με τους Ισπανούς, θα στραφεί στο νούμερο δύο της λίστας. Πρόκειται για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον περασμένο Γενάρη όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ και η περίπτωσή του φαντάζει προφανώς πιο εύκολη.
(sportfm – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









