Βλέπει Νάνου η ΑΕΚ!

Για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα περίπτωση μπακ ψάχνεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Εουλάνιο Άντζελο Σιπέλα Γκόμες (γνωστός ως Νάνου).Ο 27χρονος Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισό ανήκει στην Πόρτο και μάλιστα […]

Για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα περίπτωση μπακ ψάχνεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Εουλάνιο Άντζελο Σιπέλα Γκόμες (γνωστός ως Νάνου).
Ο 27χρονος Πορτογάλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισό ανήκει στην Πόρτο και μάλιστα ήταν ενεργός την περασμένη σεζόν (η οποία ήταν η πρώτη μετά την απόκτησή του από τη Μαρίτιμο), καταγράφοντας 23 συμμετοχές συνολικά, ενώ έπαιξε και στο Champions League.
Πρόκειται για μπακ που δεν περιορίζεται στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μπορεί ν’ αγωνιστεί σε όλη την πλευρά, ενώ διαθέτει αρκετά καλή σέντρα (κάτι που φαίνεται και από τις 3 ασίστ που είχε πέρυσι).
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νάνου επιβεβαιώνει, εκτός των άλλων, την πρόθεση για αποδέσμευση τουλάχιστον ενός εκ των Μπακάκη-Νταντσένκο (μιας και ο νεαρός Ραντόνια προορίζεται να δοθεί δανεικός).

ΠΗΓΗ: sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί