«Βλέπει» και Φεγκουλί ο Ολυμπιακός

Μια εξαιρετική περίπτωση, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση των εξτρέμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τον Σοφιάν Φεγκουλί που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι. Δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, αν αποφασίσει να την προχωρήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο 30χρονος […]

Μια εξαιρετική περίπτωση, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση των εξτρέμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τον Σοφιάν Φεγκουλί που αγωνίζεται στη Γαλατασαράι.


Δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, αν αποφασίσει να την προχωρήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο 30χρονος Αλγερινός έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Γαλατά αλλά και πολύ υψηλές αποδοχές, κοντά 3,5 εκατ. ευρώ. Με τα νέα οικονομικά δεδομένα, η τουρκική ομάδα δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο συμβόλαιό του και έτσι δεν θα ήταν αρνητική να τον πουλήσει.

Ο Φεγκουλί που κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις Βαλένθια, Γουέστ Χαμ και Αλμερία, είναι ένας παίκτης που σαφώς και μπορεί να κάνει τη διαφορά αν αποκτηθεί, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 36 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ με τη Γαλατά.

Ωστόσο ο Γκάρι Ροντρίγκες φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος και σε πιο προχωρημένο στάδιο αφού ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ (αγωνιζόταν δανεικός στη Φενέρ) όπου ανήκει αλλά οι Σαουδάραβες θέλουν να απεμπλακούν από το βαρύ συμβόλαιό του (4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί