Βεζένκοφ διετίας στον Ολυμπιακό

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και απομένουν πλέον μόνο κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου ο διεθνής άσος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Σάσα Βεζένκοφ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι κάτοικος Πειραιά και τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα […]

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και απομένουν πλέον μόνο κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου ο διεθνής άσος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι κάτοικος Πειραιά και τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 24χρονος φόργουορντ θα είναι για δύο χρόνια.

Οι δύο πλευρές έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τον Ολυμπιακό να κάνει σαφές στον παίκτη ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ώρες ανέβασαν την προσφορά του, ο παίκτης έδειξε καλή διάθεση και όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Το μόνο που απομένει πλέον είναι κάποιες λεπτομέρειες και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την παραμονή του παίκτη.

Η παρουσία του Σάσα Βεζένκοφ στο δεύτερο μισό της σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ήταν εξαιρετική και ο έμπειρος τεχνικός εισηγήθηκε την παραμονή του παίκτη στο μεγάλο λιμάνι. Ο τεχνικός των Πειραιωτών εκτιμά τον διεθνή άσο και τις δυνατότητές του και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Η – διαφαινόμενη – παραμονή του Βεζένκοφ χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή του Ολυμπιακού, που γνωρίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του έναν ικανότατο παίκτη, που έχει την ποιότητα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Από 10.gr, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί