Βάζει τον Μπουρούση στον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος!

Στο άκουσμα της είδησης της επαναδραστηριοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Παναθηναϊκού, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (19/6) μέσω των social media, έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις της ομάδας, με τις προσδοκίες των φίλων του «τριφυλλιού» να έχουν… εκτοξευτεί. Πλέον, όπως προανήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, οι αλλαγές […]

Στο άκουσμα της είδησης της επαναδραστηριοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Παναθηναϊκού, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (19/6) μέσω των social media, έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις της ομάδας, με τις προσδοκίες των φίλων του «τριφυλλιού» να έχουν… εκτοξευτεί.

Πλέον, όπως προανήγγειλε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, οι αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν θα είναι σαρωτικές, κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που σημαίνει αναζήτηση έμπειρου προπονητή και καλύτερες μεταγραφές, προκειμένου το «τριφύλλι να εμφανιστεί ανταγωνιστικό την νέα σεζόν, μετά το φετινό στραπάτσο.

Τις τελευταίες ώρες τα σενάρια πέφτουν βροχή, όμως ακόμα το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Φαίνεται πάντως ότι αλλαγές στον Παναθηναϊκό, δεν θα περιοριστούν εντός του παρκέ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στους πράσινους επιστρέφει -με νέο ρόλο- ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος, αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες κινήσεις του Γιαννακόπουλου, ενόψει της νέας σεζόν, αναλαμβάνοντας σημαντικό πόστο δίπλα στον Αργυρή Πεδουλάκη.

Ο πρώην διεθνής σέντερ φόρεσε την πράσινη φανέλα την σεζόν 2016-17 κι έκτοτε έχει διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υπάρχει χημεία μεταξύ τους, η οποία φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να μετουσιωθεί σε συνεργασία. Από τη νέα περίοδο ο Γιάννης Μπουρούσης πρόκειται να είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του προέδρου μέσα στην ομάδα, αναλαμβάνοντας θέση πολύ κοντά στο αγωνιστικό τμήμα.

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής του τίτλος (αν για παράδειγμα θα είναι αθλητικός διευθυντής ή team manager) , αλλά ο ρόλος του θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και σε άμεση συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ουσιαστικά το δίδυμο «Πεδουλάκης – Μπουρούσης» έρχεται να αντικαταστήσει το «Διαμαντίδης – Αλβέρτης», με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα.

to10, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί