Βατούτιν για Τζέιμς: “Δεν μπορούμε να βρούμε λύση, δεν ελπίζουμε σε θαύμα”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη συνεργασία με τον Μάικ Τζέιμς αλλά και την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να απομακρύνει τον Αμερικανό γκαρντ απ' την ομάδα.

Ο Βατούτιν ανέφερε πως ενώ ο πρώτος χρόνος συνεργασίας με τον Τζέιμς κύλησε πολύ ομαλά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. “Δυστυχώς η προοπτική συνεργασίας με τον Τζέιμς τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στον ορίζοντα. Την πρώτη χρονιά, ο Τζέιμς δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα, η συνεργασία μας κύλησε πολύ ομαλά και γι’ αυτό ανανεώσαμε το συμβόλαιο του για άλλα τρία χρόνια. Φέτος έχουμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει η μεταξύ μας συνεργασία και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δυστυχώς δεν λύθηκαν την πρώτη φορά, συνεχίσαμε τη δουλειά μας αλλά δυστυχώς αποτύχαμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα”.

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Ιτούδη και την απόφασή του να απομακρύνει τον Τζέιμς από την ομάδα. ” Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος προπονητής με πολλές γνώσεις ο οποίος έχει τη δική του άποψη ως προς το πως να χτίσει την ομάδα και είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Η απομάκρυνση του Τζέιμς ήταν καθαρά απόφαση του τεχνικού μας επιτελείου και πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά”.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ωστόσο, δεν έκρυψε πως ο Τζέιμς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πως δεν πρέπει να τον κρίνουμε για το κάθε τι που κάνει. “Μην κατηγορείτε συνέχεια τον Τζέιμς, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει κερδίσει πολλά ματς μόνος του και έχει ενθουσιάσει το κοινό με τα όσα κάνει μες στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας αυτή τη στιγμή, είναι καλό να το παραδεχτούμε και να μην ζούμε ελπίζοντας σε θαύματα”.

SPORT24, Photo credits: CSKA Moscow BC/ Ιnstagram

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί