Βαρούχας: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Καρασαλίδης, πέναλτι από Ινσούα»

Αρκετά λάθη εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής της Super League

. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας εστίασε σε δύο φάσεις στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ (0-2), καθώς ο Ζαχαριάδης δεν απέβαλε τον Καρασαλίδη και δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ινσούα.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Καραντώνης): «Στο 27’ σε μια επίθεση του ΠΑΟΚ ζητάνε οφσάιντ, αλλά δεν υπάρχει γιατί είναι από άουτ. Ζητάνε και μία κόκκινη, που δεν υπάρχει γιατί ο Τζόλης πηγαίνει πλάγια και πίσω από τον Γιαννιώτη υπάρχει κι άλλος αμυντικός. Το γκολ του Τζόλη σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 74’ στην επίθεση του Ατρομήτου δεν υπάρχει οφσάιντ και κακώς υποδείχτηκε από τον βοηθό».

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (Κουτσιαύτης): «Το γκολ του Ελ Αραμπί σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όπως και του Μασούρα. Δεν είχαμε άλλες δύσκολες φάσεις».

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (Ζαχαριάδης): «Στο 5’ γίνεται μια σέντρα και πηδά ο αμυντικός μπροστά από τον Ολιβέιρα. Η μπάλα χτυπά στο χέρι του Πορτογάλου, αλλά σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Προσπάθησε να το μαζέψει κιόλας. Ο Καρασαλίδης αφού σκίστηκε η φανέλα του βγήκε έξω, έβαλε μια φανέλα χωρίς νούμερο και επέστρεψε στο ματς. Ο Ζαχαριάδης έπρεπε να του δώσει κίτρινη, που θα ήταν δεύτερη. Το πέναλτι στην ανατροπή που έκανε ο Τσιγκρίνσκι σωστά καταλογίστηκε. Μετά την απόκρουση του Τσιντώτα ο Ινσούα ακούμπησε με το χέρι του την μπάλα που ήταν στην αγκαλιά του Τσιντώτα. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι και να επέμβει το VAR γιατί ήταν δύσκολο να το δει ο διαιτητής. Στο 87’ είχαμε το γκολ της ΑΕΚ. Πριν από αυτό, ο Καρασαλίδης έκανε τάκλιν και η μπάλα πηγαίνει ψηλά στον ώμο του, πράγμα που με τους νέους κανονισμούς δεν είναι πέναλτι».

Λαμία-ΟΦΗ (Βρέσκας): «Είναι απαράδεκτο να μην είναι σωστές οι γραμμές και να τις φτιάχνουν με τη μεζούρα. Είδαμε το VAR να κάνει έξι λεπτά για να διαλευκάνει μια φάση και να δώσει πέναλτι στη Λαμία στις καθυστερήσεις».

Βόλος-Άρης (Βάτσιος): «Ο Μπαριέντος ανατρέπει τον Γκάμα και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Η μπάλα στο γκολ του Βόλου στο 90’ έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή του άουτ, οπότε σωστά δεν μέτρησε».

ΠΗΓΗ: SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί