Βαλβέρδε: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση…»

Τον «κώδωνα» του κινδύνου κρούει στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα η χθεσινή ήττα 2-1 απο τη Λεγανές στο στάδιο «Μπουτάρκε»,

με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως η κατάσταση της ομάδας είναι αρκετά δύσκολη.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη και απρόσμενη κατάσταση λόγω της απώλειας βαθμών στα τελευταία παιχνίδια. Όμως έτσι, είναι το ποδόσφαιρο…», τόνισε ο Ισπανός προπονητής, εκφράζοντας μάλιστα την έκπληξή του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, γιατί αν οι αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες θα ήταν λογικό να αναλύσουμε τους λόγους της ήττας μας. Εμείς πάντως δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις γιατί η Λεγανές είχε κλειστεί στην άμυνα», είπε ο 54χρονος τεχνικός.

Μάλιστα, ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν για την απώλεια βαθμών τόσο με την Λεγανές όσο και με την Τζιρόνα, τονίζοντας: «Φυσικά και ο προπονητής έχει την ευθύνη, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσουμε την απώλεια πέντε βαθμών σε δύο παιχνίδια».

Σχετικά με το rotation ανέφερε: «Τώρα βλέπουμε πως ένα rotation είναι απαραίτητο, γιατί στο τέλος απο τις αναλύσεις των παιχνιδιών γίνεται αντιληπτό πως η χρονιά δεν μπορεί να βγει με έντεκα παίκτες. Σουάρες και Άλμπα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν ανάσες».

Από SportFm

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu