Βαλμπουενά: «Νέα αρχή με Μίτσελ, να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Καλή αρχή, που όμως χρειάζεται ακόμη καλύτερη συνέχεια χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου ο Ματιέ Βαλμπουενά στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Καραμπάγκ. Ο Γάλλος μέσος τόνισε πως με τον Μίτσελ στον πάγκο γίνεται μια νέα αρχή, αλλά είναι στο χέρι των παικτών να αλλάξουν την εικόνα τους.

Αναλυτικά, ο 38χρονος άσος μίλησε για:

-Για το προσωπικό ρεκόρ των 700 συμμετοχών και το αυριανό παιχνίδι: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα όπως έχετε καταλάβει. Ξεκινάει πλέον μια καινούργια ιστορία με τον Μίτσελ. Θα ήθελα όταν συμπληρώσω τα 700 ματς να νικήσουμε, θα ήθελα αύριο να νικήσουμε και ας μην παίξω εγώ. Αποτελεί μεγάλη υπερηφάνεια για εμένα».

-την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό: «Πραγματικά δεν έχουμε ξεκινήσει καθόλου καλά, αλλάξαμε δύο προπονητές. Δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Έγινε μια καινούργια αρχή με έναν έμπειρο προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Έχει ιδέες που θέλει να μεταδώσει σε εμάς και στα πιο νέα παιδιά. Εξαρτάται όμως από εμάς. Πρέπει να δείξουμε την πρόθεσή μας να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι αξίζει να παλεύουμε για αυτόν τον σύλλογο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες έπειτα από τη νίκη επί του Ατρομήτου. Πρέπει να ακούσουμε τον προπονητή, είναι πολύ σημαντικό τα δώσουμε όλα για να αλλάξουμε την εικόνα μας».

-τι άλλαξε στο ματς με τον Ατρόμητο: «Πραγματικά έγινε μια καλή αρχή, ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να αλλάξουν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Άρη. Μπήκαμε να τα δώσουμε όλα, είχαμε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή και στην Ευρώπη, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είμαστε ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Το έχουμε ανάγκη όλοι, εμείς και ο κόσμος. Δυστυχώς δεν θα είναι ανοιχτή η Θύρα 7, αλλά θα είναι γεμάτο το υπόλοιπο γήπεδο».

sportfm, scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί