Βάλανε τα “μεγάλα μέσα”! Η μαμά του Ρονάλντο θα του μιλήσει για να τον πείσει!

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο, ήταν ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο πέρυσι.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν «ανακατεύεται» στην καριέρα του.

Η Ντολόρες Αβέιρο δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον γιο της να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Την Τετάρτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε το 100ο γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους- στη νίκη επί της Σασουόλο (3-1)- αλλά η ομάδα του μπορεί να «τερματίσει» εκτός της κορυφαίας τετράδας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη η Σπόρτινγκ, όπου έκανε τα πρώτα βήματά του, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά από το 2002, έπειτα από τη νίκη επί της Μποαβίστα, σπάζοντας έπειτα από 19 χρόνια το δίδυμο των Πόρτο και Μπενφίκα στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Σπόρτινγκ και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τον τίτλο ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει να φέρει τον γιο της πίσω στην ομάδα της καρδιάς της.

«Θα του μιλήσω για να τον φέρω πίσω», είπε μιλώντας από το μπαλκόνι της σε οπαδούς της Σπόρτινγκ που είχαν βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. «Του χρόνου θα παίζει στο Αλβαλάδε», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην έδρα της Σπόρτινγκ.

Ο 36χρονος γιος της έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τη Γιουβέντους. Πάντως, ήδη έχει ξεκινήσει μια φημολογία για πιθανή αποχώρησή του το καλοκαίρι και η Σπόρτινγκ είναι μία από τις ομάδες που αναφέρονται ως ο πιθανός επόμενος «σταθμός» της καριέρας του.

Με πληροφορίες από Guardian/ lifo/ photo instagram screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί