Τζαβέλλας στον γυμναστή της ΑΕΚ: «Θα αθωωθώ και θα σε φέρω το απόγευμα να με προπονήσεις»

Την πίστη ότι θα απέφευγε την τιμωρία για όσα συνέβησαν στο ματς με το Άρη και θα είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό είχε εκφράσει εκ των προτέρων ο Γιώργος Τζαβέλλας.Συζητώντας με τον γυμναστή της «Ένωσης» πριν την απολογία του το πρωί της Παρασκευής, ο Έλληνας αμυντικός του είπε ότι «επειδή εγώ θα αθωωθώ […]

Την πίστη ότι θα απέφευγε την τιμωρία για όσα συνέβησαν στο ματς με το Άρη και θα είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό είχε εκφράσει εκ των προτέρων ο Γιώργος Τζαβέλλας.
Συζητώντας με τον γυμναστή της «Ένωσης» πριν την απολογία του το πρωί της Παρασκευής, ο Έλληνας αμυντικός του είπε ότι «επειδή εγώ θα αθωωθώ και θα το δεις, θα σε φέρω και το απόγευμα εδώ για να με προπονήσεις».
Κάτι που όντως συνέβη τελικά, με τον Τζαβέλλα να φεύγει αμέσως από τα γραφεία της Λίγκας για να πάει στα Σπάτα και να γυμναστεί έστω ατομικά (αφού η προπόνηση είχε τελειώσει).
Εξάλλου το γεγονός ότι θα βρίσκεται τελικά στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι είχε ως αποτέλεσμα να αποδεσμευθεί και ο Γιώργος Κορνέζος (που είχε προπονηθεί με την πρώτη ομάδα για παν ενδεχόμενο) και να ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ Β’ για το ματς με την Καλαμάτα.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί