Τυχερό αποτέλεσμα ή βαθμός πρόκρισης; Προσγείωση μετά την μεγάλη επιτυχία στην Γρανάδα, vid

Η Εθνική Ελλάδας πήρε βαθμό στην Γρανάδα με την Ισπανία (1-1), ξεκινώντας με ονειρεμένο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η Εθνική ήταν ψυχωμένη, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε σωστές αλλαγές, αλλά είχε βέβαια και μεγάλη δόση τύχης, καθώς σε μία περίεργη φάση κέρδισε πέναλτι από το πουθενά και στην μοναδική ευκαιρία εντός εστίας έβαλε το γκολ της ισοφάρισης.

Η ερώτηση που τίθεται είναι, αν θα έχει διάρκεια αυτή η Εθνική! Θα καταφέρει ο Φαν Σιπ, αφήνοντας τις αστοχίες του παρελθόντος, να ενώσει όλους τους Έλληνες παίκτες που χρειάζεται η Εθνική για να βρεθεί στο Κατάρ το 2022;

Μέχρι στιγμής, ο Ολλανδός προπονητής δεν έχει δώσει επαρκή δείγματα πως μπορεί να διαχειριστεί συγκεκριμένες καταστάσεις. Μακάρι αυτό να αλλάξει και ο προπονητής, έχοντας γλυκαθεί» από την επιτυχία με την Ισπανία, η οποία παρουσιάστηκε φλύαρη σε σχέση με άλλα ματς, να φτιάξει πραγματικά την επόμενη μέρα, ενώνοντας ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παίκτες που έχουν θέση στην ομάδα. Ειδάλλως οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Εθνική που θύμιζαν… πρόκριση, θα επισφραγίσουν το γεγονός πως η ομάδα έχει μικρύνει.

Αναμένουμε με Γεωργία…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί