ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Χωρίς αντίπαλο ο Μιλουτίνοφ

Ρούνα, ο πρώτος αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προετοιμασία της για τη σεζόν 2020/21, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο (102-67). Ακόμη κι έτσι όμως, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έδειξε με την πρώτη κιόλας ευκαιρία ότι φέτος θέλει να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη. Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με […]

Ρούνα, ο πρώτος αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προετοιμασία της για τη σεζόν 2020/21, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο (102-67). Ακόμη κι έτσι όμως, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έδειξε με την πρώτη κιόλας ευκαιρία ότι φέτος θέλει να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη.

Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 πόντους σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, με τον Μάικ Τζέιμς να προσθέτει 17 πόντους και τον Τόκο Σενγκέλια να έχει 14 στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Ρώσων.

Ευχάριστο γεγονός και η επιστροφή του Γουίλ Κλάιμπερν στα παρκέ, έναν σχεδόν χρόνο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό και το χειρουργείο που είχε κάνει στο γόνατο.

Επόμενος αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ, η MBA Moscow στις 29/8, ενώ στις 2/9 θα δοθεί το πρώτο “σοβαρό” τεστ με αντίπαλο τη Χίμκι. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει φτάσει ακόμη στη Μόσχα, κάτι που αναμένεται να συμβεί έως το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Τα δεκάλεπτα: 30-14, 55-35, 86-56, 102-67

Από Sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί