Τσιτσιπάς: «Σημαντική η νίκη, τον καλύτερο μου εαυτό με τον Φριτζ»

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που διήρκησε δύο ώρες και 45 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 7-5, 6-7 (2), 6-4 του Γάλλου Μπενουά Περ και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. «Είμαι χαρούμενος που νίκησα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους και διαθέτει πολύ ταλέντο. Είναι σημαντική η νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και την μοιράστηκα με τον […]

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που διήρκησε δύο ώρες και 45 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 7-5, 6-7 (2), 6-4 του Γάλλου Μπενουά Περ και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open.

«Είμαι χαρούμενος που νίκησα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους και διαθέτει πολύ ταλέντο. Είναι σημαντική η νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και την μοιράστηκα με τον κόσμο», σχολίασε στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ενώ, έδωσε το στίγμα του και για τον επόμενο αγώνα του, με αντίπαλο τον Αμερικανό, Τέϊλορ Φριτζ, σημειώνοντας με νόημα: «Με τον Τέιλορ μοιραζόμαστε τα courts από μικρή ηλικία. Είναι ένας αντίπαλος που βελτιώνεται συνεχώς και πρέπει να βγάλω το καλύτερο μου παιχνίδι και τον καλύτερο μου εαυτό για να τον νικήσω».

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί