Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα κέρδισε στο Ρολάν Γκαρός – Θα πάθετε σοκ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 3-2 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, αλλά θα φύγει από το Παρίσι πλουσιότερος!

Την ευκαιρία να βρεθεί στον πρώτο τελικό, ενός γκραντ σλαμ, της καριέρας του έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε μια τεράστια μάχη απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως, ηττήθηκε 3-2 από τον Σέρβο που είναι το νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Σε περίπτωση που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερνε να επικρατήσει του Σέρβου και εξασφάλιζε την παρουσία του στον τελικό, τότε θα έβλεπε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται… κατακόρυφα!

Το έπαθλο για τον φιναλίστ του τελικού, που έχουν δεδομένα Τζόκοβιτς και Ναδάλ αυτή τη στιγμή, είναι 800.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, ακόμα και μετά την ήττα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα φύγει με άδεια χέρια. Για τους συμμετέχοντες στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, το χρηματικό έπαθλο είναι 425.500 ευρώ κι αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο Έλληνας τενίστας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με διάφορες λίστες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα στο 2020 έχει κερδίσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. δολάρια! Συνεπώς, με τα χρήματα που κέρδισε από το Ρολάν Γκαρός ο 23χρονος πρωταθλητής, έχει φτάσει φέτος στα 2.115.500 ευρώ!

Πάλεψε σαν λιοντάρι αλλά «λύγισε» ο Στέφανος

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έκανε μια τεράστια προσπάθεια απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ από τον Σέρβο σούπερ σταρ, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού αλλά επέστρεψε στον αγώνα και ισοφάρισε 2-2.

Ο Τσιτσιπάς έκανε τεράστια προσπάθεια, ωστόσο, φαινόταν πως δεν είχε άλλες δυνάμεις απέναντι στον βιονικό «Νόλε». Στο πέμπτο και τελευταίο σετ φαινόταν πως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν είχε άλλες δυνάμεις, με τον Τζόκοβιτς να κερδίζει το σετ 6-1 και να περνάει στον τελικό επικρατώντας 3-2 μετά από έναν μυθικό αγώνα που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες.

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον… βασιλιά της χωμάτινης επιφάνειας, Ράφα Ναδάλ, ο οποίος θα διεκδικήσει το 13ο τρόπαιο στο Ρολάν Γκαρός.

newsbomb/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί