Τσιτσιπάς: «Είμαι ένα από τα φαβορί»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-0 τον Τάλον Γκρίκσπορ και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Australian Open για τρίτη σερί χρονιά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 26χρονου Ολλανδού (Νο 63) με 6-2, 7-6(5), 6-3 σε 2 ώρες και 6 λεπτά και παραμένει αήττητος τη φετινή σεζόν. Μετά τον αγώνα έδειξε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα του να διακριθεί στο πρώτο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς:

«Φυσικά και βάζω τον εαυτό μου στα φαβορί. Εχω αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι ανήκω εκεί που βρίσκομαι, δεν είναι τυχαίο. Πιστεύω στον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Προσπαθώ να βάζω το 100% σε κάθε μου προσπάθεια, δεν έχω πετάξει ή δώσει αγώνα αν νιώθω ότι δεν βρίσκομαι σε καλή μέρα, για παράδειγμα.

Για μένα είναι πάντα η πάλη, κάθε δοκιμασία είναι μια νέα περιπέτεια με τη δική της ιστορία. Είμαι σίγουρα ένα από τα φαβορί και το νιώθω και με το παιχνίδι μου τις τελευταίες μέρες», τόνισε σχετικά ο 24χρονος πρωωταθλητής και μίλησε στη συνέχεια για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Γιάνικ Σίνερ:

Σοκαριστικές καταγγελίες Γάλλου ποδοσφαιριστή για τον Πανηλειακό και τον πρόεδρό του (pics)
MUST READ
Σοκαριστικές καταγγελίες Γάλλου ποδοσφαιριστή για τον Πανηλειακό και τον πρόεδρό του (pics)
«Ο Σίνερ είναι ο μεγαλύτερος μέχρι τώρα αντίπαλός μου στο τουρνουά, αλλά αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου. Μιλώντας για τον εαυτό μου, μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Από πλευράς αυτοπεποίθησης, νιώθω ότι τα χτυπήματά μου είναι εκεί. Είμαι σε ένα καλό σημείο τενιστικά αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να περιμένω τίποτα από τον αντίπαλό μου. Θα παίξω με το ίδιο τρόπο και πάθος για τη νίκη».

to10,

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί