Τσίμπησε βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ η Καβάλα!

Όρθια κόντρα τον ΠΑΟΚ Β’ η Καβάλα! Οι «αργοναύτες» τσίμπησαν βαθμό απέναντι στους Θεσσαλονικείς (1-1) και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πάντως να παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της.Σε ένα ματς με καλό ρυθμό αλλά και ένταση κατά τη διάρκειά του λόγω δυνατών μαρκαρισμάτων, […]

Όρθια κόντρα τον ΠΑΟΚ Β’ η Καβάλα! Οι «αργοναύτες» τσίμπησαν βαθμό απέναντι στους Θεσσαλονικείς (1-1) και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πάντως να παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της.
Σε ένα ματς με καλό ρυθμό αλλά και ένταση κατά τη διάρκειά του λόγω δυνατών μαρκαρισμάτων, ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 21ο λεπτό με σουτ του Παναγιώτη Τζήμα. Η απάντηση, όμως, της Καβάλας ήρθε λίγο αργότερα αφού ο Οκάν με εκτέλεση φάουλ στο 38’ το έφερε στα ίσα και οδήγησε τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία στο ημίχρονο (1-1).
Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν φάσεις αλλά να μην τις εκμεταλλεύονται και να μένουν τελικά στο 1-1, παίρνοντας από έναν βαθμό.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί