Τσάβι: «Πιστεύω ότι ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι έχει μείνει ελεύθερος καθώς δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους «μπλαουγκράνα». Ο Τσάβι Ερνάντες σε δηλώσεις του ανέφερε πως θεωρεί ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει στην καταλανική ομάδα και έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα.«Πρέπει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι μιλάει με τον σύλλογο και […]

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι έχει μείνει ελεύθερος καθώς δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους «μπλαουγκράνα». Ο Τσάβι Ερνάντες σε δηλώσεις του ανέφερε πως θεωρεί ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει στην καταλανική ομάδα και έδωσε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα.
«Πρέπει να περιμένουμε. Φαντάζομαι ότι μιλάει με τον σύλλογο και με τον πρόεδρο. Εύχομαι στον Λέο τα καλύτερα. Τόσο ως φίλος του και ως φίλαθλος, εύχομαι να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα και ελπίζω ότι σύντομα θα ανακοινωθεί.
Αν έπρεπε να στοιχηματίσω, θα έλεγα ότι θα συνεχίσει, όμως στο ποδόσφαιρο πολλά έχουμε δει. Όμως, πιστεύω ότι θα παραμείνει. Ο Λέο χρειάζεται τη Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τον Λέο. Είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα, είναι εδώ όλη του τη ζωή. Θα πόνταρα στην ανανέωσή του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία:
«Κανένας δεν επικοινώνησε μαζί του. Βέβαια, έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Ζοάν Λαπόρτα και με πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τίποτα περισσότερο όμως.
Έχω συμβόλαιο με την Αλ Σαντ, ανανέωσα για δυο χρόνια και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα με τη Μπαρτσελόνα. Έχω μια φιλία με τον Λαπόρτα, διατηρούμε επαφή και μιλάμε, όχι όμως για να αναλάβω τη Μπαρτσελόνα. Καλή σχέση, φιλία, αλλά τίποτα παραπάνω».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί