ΤΡΟΜΕΡΗ η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Η συγκλονιστική Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την καλύτερη φετινή της επίδοση

Κατέκτησε με 4,75μ. το ασημένιο μετάλλιο στον συγκλονιστικό τελικό του άλματος επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου.

Μετά την πρωτιά στο Άμστερνταμ (2016) και στο Βερολίνο (2018), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Μόναχο. Από την αρχή του αγώνα έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πέρασε με την πρώτη τα 4.40μ., 4.55μ.,4.65μ., τα 4.70μ. και τα 4,75μ.. Όμως δεν τα κατάφερε στα 4,80μ και τα 4,85μ. που επιχείρησε και έμεινε στην δεύτερη θέση πίσω από την Φινλανδή Βίλμα Μούρτο, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάνοντας τον αγώνα της ζωής της και συντρίβοντας το ατομικό ρεκόρ της.

Η Μούρτο πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,85μ., επίδοση που είναι 13 πόντους πάνω από το προηγούμενο ατομικό της και εθνικό ρεκόρ και 25 εκατοστά πάνω από την καλύτερη φετινή της επίδοση.

Πριν τον τελικό η Πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε δηλώσει: «Σωματικά είμαι έτοιμη για κάτι μεγάλο. Πνευματικά πρέπει να το βρω. Θέλω να μπω στον τελικό σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης, πιστεύοντας ότι θα κερδίσω».

enikos/ eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί