Τρολάρει όλο τον κόσμο ο Νεϊμάρ: Καλός ο χοντρούλης με την μπάλα

Ο Βραζιλιάνος άσος, που είχε γκολ κι ασίστ στο ματς με το Περού, συνεχίζει να τρολάρει για το fat shaming που υπέστη. Μετά τις κατηγορίες πως έχει παχύνει, ο Νεϊμάρ έχει ξεσαλώσει και απάντησε εκ νέου στους επικριτές του. Ο 29χρονος άσος πόσταρε στο Instagram μια πανηγυρική του φωτογραφία στην οποία δείχνει τους κοιλιακούς του με τη λεζάντα «καλός […]

Ο Βραζιλιάνος άσος, που είχε γκολ κι ασίστ στο ματς με το Περού, συνεχίζει να τρολάρει για το fat shaming που υπέστη.

Μετά τις κατηγορίες πως έχει παχύνει, ο Νεϊμάρ έχει ξεσαλώσει και απάντησε εκ νέου στους επικριτές του. Ο 29χρονος άσος πόσταρε στο Instagram μια πανηγυρική του φωτογραφία στην οποία δείχνει τους κοιλιακούς του με τη λεζάντα «καλός ο χοντρούλης με την μπάλα».

Λίγο μετά πόσταρε την ίδια φωτογραφία και στο Twitter με λεζάντα: «Ο χοντρούλης έχει πάρει φωτιά».

Η φωτογραφία είναι από τη νίκη της Βραζιλίας επί του Περού με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 όπου ο σταρ της Παρί σημείωσε γκολ και έδωσε και ασίστ.

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία από τις διακοπές του, όπου ο Βραζιλιάνος φαινόταν να έχει κάποια περιττά κιλά.

Στη συνέχεια, στον αγώνα με την Χιλή προ ημερών κάποιοι παρατήρησαν πως το Νο.10 της Βραζιλίας είχε «κοιλίτσα» με τον Νεϊμάρ να δικαιολογείται αστειευόμενος λέγοντας πως φορούσε φανέλα μεγαλύτερου μεγέθους.«Δεν ξέρω πια τι άλλο πρέπει να κάνω για να με σεβαστεί ο κόσμος. Είναι νορμάλ, έχει περάσει πολύς καιρός. Οι δημοσιογράφοι, οι σχολιαστές και οι άλλοι», σχολίασε ο Νεϊμάρ.

(sputniknews. gr / photo: screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί