Τρολάρει η Σπαρτάκ: «Οπαδοί των 12 της Super League, αν θέλετε ομάδα να υποστηρίξετε, εδώ είμαστε»

Τον αναβρασμό που έχει προκληθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την ανακοίνωση για ίδρυση της European Super League θέλησε να… τρολάρει η Σπαρτάκ Μόσχας. Με αφορμή τις σφοδρές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών (ακόμα και των ομάδων που συμμετέχουν στο νεοσύστατο φορέα) η ρωσική ομάδα σκέφτηκε να τους προτείνει μια… εναλλακτική λύση.Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά στο twitter:«Αγαπητοί […]

Τον αναβρασμό που έχει προκληθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την ανακοίνωση για ίδρυση της European Super League θέλησε να… τρολάρει η Σπαρτάκ Μόσχας. Με αφορμή τις σφοδρές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών (ακόμα και των ομάδων που συμμετέχουν στο νεοσύστατο φορέα) η ρωσική ομάδα σκέφτηκε να τους προτείνει μια… εναλλακτική λύση.
Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά στο twitter:
«Αγαπητοί οπαδοί των Μίλαν, Άρσεναλ, Ατλέτικο, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, αν χρειάζεστε μια καινούργια ομάδα για να υποστηρίζετε, είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Σπαρτάκ Μόσχας…»

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί