Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν χτυπάνε σε όλα τα μέτωπα, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις προκειμένου να ολοκληρώσει τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες μέσα στις επόμενες μέρες. Προτεραιότητα του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον «εκλεκτό» να είναι ο Πέπε της Γκιμαράες όπως έχει […]

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν χτυπάνε σε όλα τα μέτωπα, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις προκειμένου να ολοκληρώσει τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες μέσα στις επόμενες μέρες.

Προτεραιότητα του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο αντικαταστάτης του Γκιγιέρμε στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον «εκλεκτό» να είναι ο Πέπε της Γκιμαράες όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την προσφορά του στην Γκιμαράες για τον 23χρονο μέσο όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ to10.gr και οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα μετά τον τελικό Κυπέλλου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ και θέλει να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα ενόψει της νέας σεζόν, με ένα εξ αυτών να είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ποντένσε στη θέση των εξτρέμ, αλλά και ένας αριστερός μπακ, αφού ο Τσιμίκας αποχώρησε και ο Κούτρης είναι κοντά σε δανεισμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από την Τουρκία αλλά και του Κόκκινου Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ποντένσε. Σήμερα οι ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού με τον πρώην δεξιό εξτρέμ του ΠΑΟΚ κι εφόσον όλα πάνε καλά και ο Γκάρι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι ο Ζαϊντού, με τους ερυθρόλευκους να έχουν καταθέσει πρόταση ανεβασμένη στη Σάντα Κλάρα που φτάνει στα 3-4 εκατ. ευρώ. Πέρα από τον Ολυμπιακό όμως την περίπτωση του κοιτάζει και η Πόρτο, με τον ίδιο τον Ζαϊντού να είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως ο Ολυμπιακός μετά τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ αναμένεται να κλείσει τις μεταγραφικές του υποθέσεις με τους Πεπέ και Γκάρι Ροντρίγκες να είναι κοντά στο λιμάνι, αλλά και τον Ζαϊντου να έχει συνεχείς επαφές με τους Πειραιώτες.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί