Tριάρα του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ στην άδεια Τούμπα

O ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε φουριόζος στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με υπέροχο γκολ του Ελ Καντουρί, όμως στο τελευταίο 20λεπτο δέχτηκε αρκετές φάσεις με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλες ευκαιρίες.

Ωστόσο, στο φινάλε (89΄και 92΄) ο Σφιντέρσκι που είχε περάσει ως αλλαγή διεύρυνε το προβάδισμα επιστρέφοντας στα γκολ και σφράγισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 8 βαθμούς και πηγαίνοντας με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δύο δοκάρια στο ματς, το πρώτο πριν προηγηθεί, με κεφαλιά του Μάτος (επέστρεψε στην ενδεκάδα) στο 4ο λεπτό και ένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Τζόλη (90΄+1΄), όταν ουσιαστικά είχε κριθεί η αναμέτρηση.

Δοκάρι είχε και ο ΟΦΗ με φοβερό μακρινό σουτ του Ναμπί στο 36΄, ενώ οι Κρητικοί είχαν κι άλλες σπουδαίες στιγμές στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά η αστοχία και οι αποκρούσεις του Ζίβκοβιτς του στέρησαν το γκολ που ίσως άξιζε.

(thestival – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί