Τρελή καζούρα! Ο Μέσι αποδεικνύει πως εκτός από μπάλα ξέρει και από πλάκες!

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε αιώνια ιστορία, σκοράροντας κόντρα στη Βαγιαδολίδ το 644ο γκολ του με τη Μπαρτσελόνα,

με το οποίο ξεπέρασε τον μύθο Πελέ στη λίστα των all-time σκόρερ με έναν σύλλογο.

Μια εταιρεία παραγωγής μπύρας σε συνεργασία με τον Λιονέλ Μέσι έκανε κάτι απίστευτο, μιας και έστειλε από μια μπύρα σε όλους τους τερματοφύλακες (160) που έχουν δεχθεί γκολ από τον 33χρονο σταρ.

Μάλιστα, η κάθε μπύρα έχει πάνω τον συγκεκριμένο αριθμό του τέρματος. Πολλοί τερματοφύλακες όπως ο Μπουφόν, ο Όμπλακ και ο Κέπα έλαβαν… περισσότερες μπύρες, ωστόσο έδειξαν να το απολαμβάνουν. Ο Ντιέγκο Άλβες για παράδειγμα έχει δεχτεί στην καριέρα του 21 γκολ από τον Μέσι και 17 ο Ίκερ Κασίγιας.

Έγραψε Ιστορία ο Μέσι

Με τον πολύ κεφάτο Λιονέλ Μέσι να σκοράρει και να γίνεται ο πρώτος παίκτης σε γκολ με την ίδια ομάδα, ξεπερνώντας τον Πελέ (644 έναντι 643), η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (23/12) πέρασε με άνεση από την έδρα της «λίγης» Βαγιαδολίδ (3-0) και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της La Liga.

Τη βραδιά ωστόσο, σημάδεψε στο 65ο λεπτό, το 644ο γκολ του Αργεντινού άσου με την Μπάρτσα, που ήταν αρκετό για να καταρρίψει το μυθικό ρεκόρ του Πελέ. Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός, είχε σημειώσει 643 γκολ με τη φανέλα της Σάντος, όντας ο ρέκορντμαν τερμάτων με έναν σύλλογο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ωστόσο από εχθές ο Λιονέλ Μέσι κατέστη ο νέος κάτοχος του ρεκόρ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί