Τρεις… Σβαμπ ζήτησε ο Φερέιρα

Η περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Όλαφ Ρέμπε και του Αμπέλ Φερέιρα, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στη συζήτηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά», παρουσία και του Γερμανού τεχνικού διευθυντή της […]

Η περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Όλαφ Ρέμπε και του Αμπέλ Φερέιρα, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στη συζήτηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά», παρουσία και του Γερμανού τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

«Πρόεδρε, θέλουμε τρεις παίκτες, που τους θεωρώ απαραίτητες», φέρεται να είπε ο 42χρονος προπονητής στον Σαββίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία του και έδωσε το «πράσινο φως» να ξεκινήσει η αναζήτηση σε συνεργασία με τον Ρέμπε.

Μάλιστα, μία από τις προτεραιότητες φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ, ο οποίος θα μπορεί να παίζει δεξιά ή αριστερά, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Επίσης, ζήτησε έναν σέντερ φορ που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Άκπομ και του Σφιντέρσκι. Επίσης, θα γίνει κίνηση για έναν ποδοσφαιριστή μπακ-απ του Γιαννούλη, ο οποίος ακόμα παραμένει στην ομάδα και την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για εκείνον.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί